Bordine Vaarvakanties 2020

Logo Bordine

Met het motorschip Bordine worden al 27 jaar enkele vaarvakantieweken georganiseerd met begeleiding. Deze weken zijn kleinschalig, 6 deelnemers en 4 begeleiders (waaronder schipper en maat). 

tineke

Elke dag varen we ongeveer 3 tot 4 uur. De vaarroutes zijn zodanig uitgezocht dat er onderweg veel te zien is. We vertrekken na het ontbijt. Met een kopje koffie op het ruime voordek hoef je je niet te vervelen. Wie het varen van dichtbij wil meemaken, of het zelf een keer wil proberen is welkom in de stuurhut. 

Als we in de loop van de middag afmeren op een nieuwe ligplaats in een stad, dorp, of midden in de natuur, gaat meestal iedereen mee de wal op: voor een wandeling, een terrasje, museum, shoppen of wat er op de nieuwe aanlegplek maar mogelijk is. Als je een keer niet mee wilt is dat geen probleem want van de bemanning blijft er altijd wel één aan boord. Belangrijk moment aan het eind van de middag is de gezamenlijke 'borrel' (op een schip een oorlam genoemd). Daarna: aan tafel! 

Na het avondeten is er een moment van rust. Aan boord zijn spelletjes voor binnen en buiten, muziek via Spotify en enkele dvd's, soms is het leuk nog even de wal op te gaan voor een een terrasje, een ijsje, of….. Het fijne van een vaarvakantie is dat je met je eigen verblijf steeds in een andere omgeving bent. 


Voor alle INFORMATIE over deze vakanties blijf je op de website van Res Nova Reizen.


Voor VRAGEN over de vakanties kun je

- Tineke  bellen op 06 13 73 78 53

mailen naar info@bordinevaarvakanties.nl

- om je in te schrijven: Download het inschrijfformulier

- lees ook over de Uit en Thuis Service en Kortingen  

- nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook even op Bordine